Ziarul care tine cu romanul

Un sibian a sunat la 112 să anunțe că a condus beat o mașină

În perioada 16 – 18 octombrie a.c., polițiștii sibieni au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 28 de permise de conducere, au retras 15 certificate de înmatriculare și au aplicat 631 de sancțiuni contravenționale în valoare de 109.000 de lei.

 

Exemple semnificative:

Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 11,40, prin apel 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
Share on facebook
Share