Un sibian înjunghiat, iar un altul tăiat cu toporul – agresorii în libertate

Sâmbătă seara doi bărbați din Roșia și-au vizitat alți doi prieteni din Sibiu, de pe strada Topârceanu. La un moment dat, în jurul orei 21,00, între vizitatori și gazde a izbucnit un conflict violent, unul dintre sibieni fiind înjunghiat de mai multe ori, iar celalalt sibian fiind lovit mișelește în spate, cu un topor.

Gurile rele spun că cei patru ar fi plănuit să dea o spargere, dar nu s-au înțeles probabil asupra strategiei, cert este că cei doi agresați au ajuns la spital, unul direct în operație, iar agresorii sunt bine mersi, în libertate.

Se pare că polițiștii au deschis o anchetă și dosarul care are ca obiect infracțiunea de tentativă la omor a ajuns pe masa aceluiași procuror care, acum două săptămâni, își cerea scuze față de un alt infractor cercetat tot pentru tentativă la omor și tot în libertate, după ce era să omoare un om, într-un scandal petrecut în Gușterita. Se pare că, mai nou, justiția oarbă a ajuns de-a dreptul handicapată.
Cu atât mai revoltătoare este apatia procurorului cu cât cei doi agresori de sâmbătă seara se pare că au la activ fapte penale, au un cazier pătat, deci lipsirea lor de libertate, cel puțin pe parcursul cercetărilor, ar fi fost un lucru normal pentru noi, muritorii de rând, care riscăm să dăm nas în nas pe stradă cu ticăloși lipsiți de scrupule, lipsiți de teama de lege, lipsiți de orice este bun într-un om.

Chiar este nevoie de cadavre pe caldarâm pentru ca unii procurori să ia deciziile juste? Până când?

Sibiu 2019

În aceste condiții ne putem aștepta la orice. Gravitatea este că acești infractori deosebit de periculoși nu sunt trași la răspundere penală, fiind chiar și acum în libertate printre noi..

Fiți atenți cu cine intrați în contact!! Persoane violente sunt în libertate! Chiar și persoanele care aplică corecții cu topoare, cuțite, săbii, drujbe, etc, sunt lăsați în stare de libertate.

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Foto arhivă

 

  • 91
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar