A distrus gardul unei case și a fugit de la locul accidentului în județul Vâlcea

Au pus în pericol siguranța traficului rutier.

 

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați de un bărbat despre faptul că, la locuința sa din satul Pesceana, o mașină ar fi pătruns prin gardul locuinței sale, distrugând o porțiune din acesta, o anexă gospodărească și rupând mai mulți copaci.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind descoperit autoturismul, însă la fața locului nu a fost identificat conducătorul acestuia.

În urma verificărilor efectuate pe raza comunei au fost identificați doi bărbați din municipiul Râmnicu Vâlcea, unul dintre ei, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că acesta a condus autoturismul în cauză.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat recoltarea. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și distrugere.

În seara zilei de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au oprit pentru control pe Drumul Județean 703 L, un tractor condus de un bărbat de 58 de ani, din comuna Dăești.

În urma testării cu aparatul etilotes a rezultat o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

  • 25
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar