Video/Daniel Natea luptă caritabilă la Gala Colosseum Sibiu

gala colosseum

La Gala Colosseum Tournament din Municipiul Sibiu, celebrul sibian Daniel Natea a susținut un meci caritabil la data de 28 octombrie 2019, luptând cu luptătorul olandez Roel Van Der Hoek.

Meciul a fost câștigat de Daniel Natea după aproximativ un minut, facându-l K.O. pe adversar. Bucuria în sală a fost de nedescris luptătorul sibian răzbunând țara noastră pentru dezacordul olandezilor de a intra România în Spațiul Schengen.

O familie mai fericită – Se poate!

Meciul caritabil pe care l-a susținut Daniel, a vizat familia Ababei din Orașul Avrig, tată văduv a patru copilași care se luptă să le ofere îngerașilor săi un trai mai decent prin muncă și dăruire.

După ce și-a pierdut soția bolnavă de cancer, bărbatul a dat dovadă de luptător nerenunțân la datoria de a fi TATĂ. Cu toate că necazurile s-au ținut lanț, un incendiu a mistuit  grajdul în care familia adăpostea animalele din ogradă.

Daniel s-a implicat sufletește, reușind să aducă fericire și bucurie în sânul familiei Ababei. Prin bunătate putem să facem pe cel de lângă noi mai fericiți, faptele bune nu se fac doar de sărbători.

A scos echipamentul sportiv la licitație

Până la data de 03.11.2019 oricine are posibilitatea de a participa la licitație. Oamenii trebuie să știe ca banii sunt donați 50% pentru familia Ababei și 50% pentru Irina.  ( o-fapta-buna-pentru-irina-implica-te-si-tu )

Știrea inițială:

O faptă bună pentru Irina – IMPLICĂ-TE ȘI TU!

 

Daniel Natea va lupta pe 1 decembrie la București

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

 

  • 39
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar