Video/Hotel Ramada Sibiu centru de izolare?

Mai multe zvonuri circulă în mediul online despre faptul că la hotel Ramada, amplasat în centrul Sibiului, ar fi centru de carantină pentru persoanele care vin din Europa și care sunt suspecte de COVID-19.

Un microbuz misterios aduce diverse persoane la hotel, debarcându-i. Aici, un polițist local face demersurie de ,,internare” a pasagerilor, după care aceștia sunt cazați.

Potrivit surselor, acest microbuz a efectuat trasportul acestor persoane întreaga săptămână, destinația fiind hotel Ramada.

După debarcarea pasagerilor, șoferul microbuzului, echipat corespunzător, se deplasează la SAJ Sibiu, unde se face dezinfectarea microbuzului.

Din fericire, potrivit autorităților locale, virusul COVID-19 a ocolit județul Sibiu.

1835 persoane aflate în izolare – 114 în carantină

În județul Sibiu, astăzi, 22.03.2020, Direcția de Sănătate Publică monitorizează un număr de 1835 de persoane aflate în izolare și 114 persoane aflate în carantină.

Atragem atenția cetățenilor aflați în izolare la domiciliu și cei aflați în carantină, asupra faptului că nu au voie să părăsească locuința, fără aprobarea autorităților competente. Conform OM2/21.03.2020 art. 7, părăsirea locuinței fără aprobarea autorităților competente, atrage după sine punerea în carantină instituționalizată sub pază, punerea în carantină pentru o nouă perioadă de 14 zile, dar și răspunderea contravențională sau penală.

În ultimele 24 de ore, 134 de polițiști  din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat 332 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 352 de persoane și 47 de societăți comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității.

Știrea Inițială: https://ziua-online.ro/info/noi-informatii-legate-despre-starea-persoanelor-aflate-in-izolare-in-sibiu-114-persoane-se-afla-in-carantina

Hotel Ramada

Potrivit Wikipedia, Hotelul Ramada Sibiu a fost dat în folosință în iulie 2007, în urma unei investiții de circa 20 milioane euro. Este clasificat la patru stele și are 127 de camere și cinci săli de conferință, din care una de cinema.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

 

  • 489
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar