Video/Malul Cibinului Sibiu 2020 – Șelimbărenii afectați de mirosuri insuportabile

Locuitorii comunei Șelimbăr, Mohu și Veștem, suferă din cauza unui miros insuportabil care se pare că vine de pe Râul Cibin. Potrivit surselor, se pare că o firmă deversează anumite substanțe urât mirositoare pe râul care traverseaza localitățile Șelimbăr, Mohu și Veștem din Județul Sibiu.

Din păcate, autoritățile afirmă că totul este în regulă cu privire la petițile făcute de anumiți locuitori, deși locuitorii par să fie afectați.

Oare autoritatile acoperă ceva?

Mirosurile se pot simți în intervalul orelor 23.00 în zona ieșirii de pe Autostrada A.1 spre Agnita, în jurul orei 00.00 mirosul începe să se simtă pe raza Localității Șelimbăr, iar în jurul orei 01.00 mirosul se exptinde pe raza localităților Mohu și Veștem.

Malul Cibinului, de unde se bănuiește că se fac deversările, arată sub orice critică. În zonă există două canale descoperite unde oricând poate cădea un animal sau mai rău, un copilaș sau chiar un adult.

Aici oamenii aruncă nestingheriţi deşeurile menajere. Șelimbărenii se plâng de lipsa de sprjin ale autorităţilor, însă unii dintre ei ridică din umeri când le sunt arătate mormanele de mizerie.

Totodata, sursele ne-au informat că pe raza comunei Șelimbar, în albiile Râului Cibin și Sevis sunt deversate direct din anumite gospodării dejecții animale și menajere, prin tubulaturi montate ilegal. O să procedăm la identificarea lor, iar în paralel o să facem o petiție către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în vederea luării măsurilor care se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Revenim cu detalii, Șelimbărenii trebuie trebuie tratați cu respect!

  • 101
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar