Campania electorală de la Șelimbăr – Praf în ochi

Campania electorală de la Șelimbăr, arată că edilul este o persoană responsabilă, motiv pentru care, în caz că nu mai prinde fotoliul de primar, lucrurile să fie lăsate în regulă, nicidecum scopul nu este impresionarea electoratului.

Campania electorală scoate ,,hărnicia” din om

Afișele sau panourile electorale sunt amplasate de formă, adevărata campanie se face pe teren. Ritmul alert  în care se asfaltează, se plombează gropi si se rezolvă problemele cetățenilor arată faptul că se poate.

De ce în perioada campaniei electorale?

Șelimbărenii, oameni cu așteptări, au urmărit cu neputință ultimii 4 ani lipsa din peisaj a domnului primar, văzându-l mai mult în publicații de cumetrie abonate la cel mai probabil prin contracte de publicitate la bugetul local.

Locuitori din Șelimbăr nemulțumiți

Nemulțumirea localnicilor abordați de Ziua Online, este de nedescris.

Străzile de pământ, praful, construcții “balcon în balcon” fără locuri de parcare, sunt realități triste ale unei comune care s-a născut talent și a murit speranță.

Blocuri fără autorizații – Autorizații date peste noapte?

Zi de zi răsar blocuri, fără spații de joacă pentru copilași, unde după mutarea credulilor cumpărători, aceștia duc o luptă de gherilă în căutarea unui loc de parcare.

Acesta este modul de conducere al unui conducător vizionar, care iși protejează cetățenii mai mult decat propriul interes?

Potrivit surselor, printre candidați există și un fals revoluționar, un pensionar care ia terenuri cu forța pe unde apucă, motiv pentru care candidatura dânsului este interpretabilă.

Angajat al primăriei demisionează din cauza presiunilor?

După sesizările făcute de Ziua Online, pe surse, un angajat al Primăriei Șelimbăr a demisionat din cauza presiunilor, create de un anume constructor cunoscut în zonă ca un tip violent.

 

Vă lăsăm pe dumneavoastră să discerneți dacă e de bine sau nu.

VOTEZĂ  OMUL  CARE  TE  BAGĂ  ÎN  SEAMĂ  TOȚI  CEI  4  ANI,  NU  DOAR  CÂND  ESTE  PERIOADA  CERȘITULUI  DE  VOTURI

VOTEAZĂ CU CAP!

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

  • 109
  •  
  •  
  •  
  •  

1
Lasă-ne un comentariu

avatar
Ovidiu B
Guest
Ovidiu B

Comuna cu cel mai mare buget din tara (odinioara) capusata de tot felul de indivizi cel putin ciudati , cu o primarie avand o organizare de tip mafiot, lucrari de mantuiala la tot pasul, lipsa de viziune arhitecturala, blocuri inghesuite balcon in balcon, retele de utilitati subdimensionate ,trafic auto sugrumat.… Read more »