Ipon Med aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare

Ziua Online, prin transparența de care dă dovadă, prezintă opiniei publice dreptul la replică a domnului Doru Novăcescu și punctul de vedere al reprezentantului Internațional Radio Deutschland.

Știrea inițială: https://ziua-online.ro/investigatii/primaria-oravita-vanata-de-securistul-doru-novacescu

Punctul de vedere al IRD MEDIA

,,Potrivit aceleași adeverințe, dacă nu ați fi fost omul securității, nu aveați dosar de rețea și nici nume conspirativ (Marian). Potrivit aceluiași document, dv, ați semnat angajament cu securitatea și nu securitatea s-a rugat de dv.
Chiar și în acest caz, ați acceptat să lucrați cu un organ al statului represiv și criminal, așa cum a fost statuat într-o rezoluție din Parlamentul României, în anul 2009, prezentată de dl. Președinte Traian Băsescu.

Aici nu se pune problema juridică, pentru că adevărul juridic diferă de adevărul obiectiv și se pune problema de MORALITATE.

Un om care a fost servul statului criminal și represiv, nu poate indiferent de sentințele juridice pe care le are, să se ascundă sub pulpana unui partid ce se consideră anticomunist.

Considerăm că dv. încercați să dați o replică dintr-un unghi care nu are nicio legătură cu nevoia de moralitate a unui candidat.

Foarte ciudată rezoluția CNSAS, care după ce vă descrie că v-ați turnat colegii la securitate, spune în final, că nu ați făcut poliție politică.

Erați un simplu ,,ciripoi”, dacă tăceați, filosof rămâneați…

Și asta este suficient!”

Această replică a fost transmisă de dl. Alex Oprea, președintele IRD MEDIA, sursa de unde ne-am inspirat.

Mai multe detalii AICI :  https://irdmedia.com/2020/09/23/fostul-colaborator-al-securitatiinovacescu-drept-la-replica/

Replica candidatului PNL la Primăria Orașului Oravița, Doru Novăcescu:

,,Având în vedere articolul publicat pe site-ul dvs. ziua-online.ro in data de 22.09.2020, prin care mi se aduc acuzațiile de ”preacuratul”, ”ciripitor”, ”ciripoiul”, ”colaborator al securității”, ”PCR-ist sadea”, ”ins fără morală” țin să aduc la cunoștiința publicului faptul că prin adeverința nr. 4082 eliberată de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității la data de 07.11.2013 se adevereste ca nu mi se poate atribui calitatea de lucrător/colaborator al Securității. De asemenea vreau să menționez faptul că nu am fost membru PCR niciodată. Publicația dvs a aruncat niște vorbe fără să aibe vreo dovadă.

Cele menționate sunt susținute de 2 sentințe judecătorești definitive și irevocabile pronunțate  de către instanțe din România. Pentru mai multe detalii referitoare la aceste sentințe va sta la dispoziție avocatul meu, Dl BANICIOIU ION, baroul OLT. Astfel că această problemă se dovește a fi una demult încheiata și tranșată, dovedind că acuzațiile sunt nefondate atât în trecut cât și în prezent.

Drept urmare recomand căutătorilor de can can să-și măsoare atât vorbele cât și faptele pentru că ”verba volant scripta manent” și Codul Civil prevede dreptul la demnitate și dreptul la propria imagine.”

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Sursa foto: Facebook profil public

 

 

 

Give a Comment