aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare
assault
În cursul zilei de astăzi, la sediul PNL Sibiu a fost mare forfotă, tensiuni, bucurii pentru unii şi supărări pe măsură pentru alţii, exact ca la examenul de bacalaureat.
La ora 11, sediul partidului din Terezian a fost “luat cu asalt” de aproximativ 50 de persoane, unele cu mască altele cu măşti, unele ostentativ, fără.
Aici a avut loc şedinţa Biroului Judeţean Politic, birou în care s-au făcut propunerile pentru lista de parlamentare a organizaţiei judeţene, iar în după amiază aceștia s-au mutat la Hilton Sibiu, unde Comitetul partidului a validat această listă.

,,Deputatul melcilor” nu face nimic  dar candidează – necunoscutul din

propria localitate

Marea surpriză este ieşirea definitivă în „decor” a fostului preşedinte PNL Sibiu-Mircea Cazan, rămânerea pe liste a ilustrului necunoscut „supusul Şovăiala”, cel ce s-a remarcat mai degrabă prin momente penibile decât printr-o activitate susținută (fiind practic un necunoscut chiar şi la nivelul localităţii Şelimbăr, unde acesta domiciliază alături de consoarta oficială), precum şi apariţia surpriză în lista de candidaţi la Camera Deputaţilor a viceprimarului municipiului Mediaș-Thelman Chiristine (care se pare că a devenit incomoda primarului Roman).
Deputatul Șovăială Constantin, arăta într-o postare că autostrada Sibiu Pitești va fi gata în anul 2020, iar acum vine cu pretenția de a fi votat:

Trocul făcut la nivel de municipiu Sibiu – județ – PNL este următorul:

Nervosul Bibu exclus vice la Sibiu (troc făcut se pare cu FDGR, agreat fiind pentru postul de vice oricine de FDGR, mai puţin Bibu, preferat fiind Alex Dumbrava de PNL).
Supăratul Bibu exclus de pe lista de parlamentare (ne mai fiind agreat, se pare, nici de doamna Turcan), şi cel mai probabil (fiind apropiat al Danielei Câmpean)-Administrator Judeţean, în locul lui Florin Neag, sacrificat, se pare, pentru liniştea primarului Roman.

Ziua Online, mereu la datorie

Ziua Online a fost singura publicaţie care a urmărit în cursul zilei de astăzi parcursul „mai marilor” PNL Sibiu, „dulăii” SPP ai doamnei Turcan, cel mai probabil dresaţi corespunzător de aceasta, arătându-se deranjaţi vizibil de apariţia presei în zonă, unde se desfășurau evenimentele PNL, notându-ne numerele de maşini, dând telefoane și anunțând superiorii că suntem prezenti, deşi era clar ca bună ziua că maşinile aparțineau unei publicaţii (ecuson în geam).
Să înţelegem din asta, că doamna vicepremier nu e chiar aşa „liberală” precum pozează?
Mai jos regăsiţi listele PNL pentru Senatul României şi pentru Camera Deputaţilor:

CAMERA DEPUTAȚILOR:

SENAT:

Dorim să subliniem faptul, că în timp ce marea majoritate a primarilor PNL au aburit consilierii locali cu „ședințe de consiliu online” pe motiv de pandemie, aceștia participă cu nerușinare la întâlniri cu mai mult de 50 de participanți, în spatii foarte mici.

Iar prostim poporul?

VIDEO:

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziua-online.ro/detectiv

 

 

Give a Comment