Ipon Med aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare

Un anume Doru Novăcescu , candidat PNL la funcția de primar al Municipiului Oravița, le explică cetățenilor ce proiecte europene poate el să aducă în zonă.

Sub semnul campaniei electorale, candidații promit că-l aduc și pe Iisus pe plaiurile noastre, doar, doar mai prostesc câteva babe să-i voteze.

Cine este Doru Novăcescu?

Potrivit IRDMEDIA, din adeverința cu numărul 4082 din 2013, eliberată de Consiliul National de Studiere al arhivelor Securității, aflăm că ”preacuratul” a fost omul securității sub numele conspirativ de ”MARIAN”.

Doru Novăcescu a semnat un angajament cu Securitatea, potrivit aceluiași document, la data de 29. august 1988, adică cu un an și ceva înainte de revoluție. Din dosarul său de rețea, înregistrat la securitate cu numărul 173420, reiese că la acea vreme, Novăcescu era inginer -ciripitor la Exploatarea Minieră din Banat.

Iată ce scriau securiștii despre ”liberalul” Doru Novăcescu de rit nou ( și vechi) : ”

Directia de Specialitate a identificat atát ìn dosarul personal, cât şi in alte dosare, următoarele informații transmise Securitătii de către domnul NOVĂCESCU Doru’ „Sursa vă informeazà că are următoarele relații şi cunoştințe din cadrul E.M.B. Oravița: L. Ş. — inginer principal <Investiții>;

  1. N. mecanic revizîe mina <OBIS>; S. 1. — electriciaŁì CİUdanovița; S. M. — economistă sediu; D. Z. şef produ*!ie; V, G. — şef <PIãh>; P. F. — economistă <PIan>; P. S. – economisfà <Financiar>; M. V. — fig topograf , S. A — minier <NATRA>; S. L. — maşinist

<NATRA>; C. D. — maistru minier D.S.; P. D. — maistru principal D.S., G. 1. — minier D.S.”;

Cetățenii din frumosul oraș se întrabă dacă chiar ar fi omul potrivit să conducă destinele unui oraș și așa năpăstuit de comuniștii vechi și noi?

Oare orăvițenii nu au găsit un om curat să-și pună în frunte?

Cu alte cuvinte ciripitorul devenit liberal, după ce a fost, așa cum spun rapoartele securității un cadru de nădejde al partidului ( adică un PCR-ist sadea) și statului comunist, astăzi le dă orăvițenilor pe care îi turna, lecții de moralitate și de viziune europeană.

Ciripitorul Doru Novăcescu

Despre faptele sale de-a lungul timpului vom mai vorbi, însă ciripoiul , în ciuda faptului că turna tot ce prindea, a obținut un calificativ cum că nu a făcut poliție politică. Decizie ciudată a celor de la CNSAS, dar din economia textului lor reiese clar caracterul acestui individ cu pretenți de liberal. Adică după ce ani de zile a fost un pecerist de nădejde, s-a metamorfozat în mare liberal, ca dealtfel mulți inși fără pic de morală din țara asta.

În perioada aceasta politicienii mint și promit orice doar să își atingă țelul, din nefericire probleme sunt și la Sibiu. https://ziua-online.ro/info/pnl-sibiu-la-bal-horeca-la-spital

Revenim cu detalii:

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Sursa: https://irdmedia.com/

 

Give a Comment