Șopa, ,,imperiul” unui fost polițist, membru PSD

Pădurea Șopa, de pe raza comunei Șelimbăr la câțiva pași de Municipiul Sibiu, a ajuns o groapă de gunoi. Pe zeci de metri pătraţi se pot vedea de la resturi menajere, până la animale moarte, pe care nimeni nu le ridică.

 

Peisajul este dezolant, iar mirosul insuportabil este din cauza animalelor de la ferma din apropiere. Nimeni nu contestă prezența animalelor, doar că nemulțumirea opiniei publice pornește de la modul în care acestea sunt lăsate libere pe o suprafață mai mare decât cea destinată lor. Bătaia de joc față de cei din jur este nemărginită.

Pe surse, această fermă este deținută de familia unui fost polițist, actualmente membru PSD Sibiu, care se pare că ar fi fost în ,,cărți” pentru a candida la funcția de primar al comunei Șelimbăr.

Potrivit unui localnic, deversările se fac chiar în lacul Șopa, iar în pădure se găsesc peste 40 de porci într-un țarc amenajat departe de ochii lumii.

Șopa – Loc pitoresc transformat într-o afacere

Aici, la fiecare sfârșit de săptămână vin zeci de sibieni și nu numai, care doresc să se relaxeze, însă au parte de mirosuri și mizerii provenite de la ferma din vecinătate.

La o simplă plimbare prin pădure se pot observa pe alocuri copaci tăiați cu drujba.

Fiecare cu legea lui

În județul Sibiu, fiecare comună are ,,rebelul” său, demonstrând că legile sunt numai pentru omul de rând. https://ziua-online.ro/investigatii/baron-pnl-racovita-face-legea-3-institutii-tinute-la-respect

Indiferent de partidul politic pe care îl reprezintă aceste persoane, interesul este același, ,,bani să iasă”. Fie că este vorba de Șopa, fie că este vorba de o zonă cu potențial ridicat de venit, rezultatul este unul singur, omul simplu are de suferit.

 

Rolul pompei în lacul Șopa

Se pare că pompa transferă apa din lac în canalul improvizat, unde se dizolvă materiile fecale, după care acestea sunt deversate în același mod, înapoi în lacul Șopa. O persoană apropiată proprietarului face aceste manevre de fiecare dată când este cazul.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

  

 

 

 

 

  • 217
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3
Lasă-ne un comentariu

avatar
Cine nu vrea poluare
Guest
Cine nu vrea poluare

Turloiu Marcel să fie…?

BIO
Guest
BIO

Sau Mircea Bârgoz

Radu
Guest
Radu

Dacă ne uităm atenți putem sa ne dăm seama foarte ușor ca pompa de apa alimentează trocile pt a bea animelel apa, iar zona este una de pasunat adresată animalelor și nu au ce cauta in incinta așa zisei ferme persoane străine. Din punctul meu de vedere este o știre… Read more »