Hoții de la Mall au trecut la tâlhărit sibienii

Hoții de la Mall Șelimbăr, au trecut la tâlhărit sibienii în plină stradă.

În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 22.35, o femeie a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în urmă cu câteva minute, în timp ce se deplasa pe bvd. Mihai Viteazu către str. Oștirii, în momentul în care s-a angajat în traversarea trecerii de pietoni, un individ de sex masculin i-a smuls geanta de pe umăr după care a fugit printre aleile dintre blocuri, însoțit de un alt tânăr.

Hoții de ieri – tâlharii de azi – criminalii de mâine

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor și în baza declarațiilor victimei au stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către 2 autori necunoscuți care au venit din spatele femeii și i-au smuls geanta de pe umăr dezechilibrând-o, aceasta căzând pe trotuar, după care au fugit printre blocuri.

Persoana vătămată reclamă un prejudiciu de aprox. 300 lei (geanta și portofel).

În vederea depistării autorilor au fost demarate de urgență ample verificări, în care au fost angrenate toate forțele aflate în teren. La scurt timp, pe str. Malului din municipiul Sibiu, un echipaj din sistemul de ordine publică au depistat 2 persoane care corespundeau semnalmentelor oferite de către victimă.

Este vorba de F. Mihai Laurențiu și S. Marian Dan.

Hoții din MALL au început terorizarea Sibiului

Cei doi tineri, în vârstă de 13 și 15 ani, sibieni, au fost conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Sibianul a dat dovadă de ipocrizie și nepăsare

Trist este faptul că deși la fața locului se aflau mai mulți martori, niciunul nu a dorit să sară în ajutorul femeii, ba chiar mai îngrijorător, este faptul că nici cu oamenii legii nu au vrut să coopereze, aceștia continuându-și drumul care încotro.

Detectiv Sibiu

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Pentru mai multe informții despre activitățiile acestor impostori, le găsiți în linck-urile atașate: https://ziua-online.ro/info/video-hoti-prinsi-in-flagrant-pe-str-siretului-din-sibiu

Singurul MALL fără pază din România îl găsim la Sibiu

VIDEO/Siguranța în SHOPPING CITY SIBIU ZERO – Hoții fac legea!

Exclusivitate/Hoț prins de Șeful Poliției Municipiului Sibiu aflat în timpul liber

Video/Hoții au pus monopol pe Shopping City Sibiu

3 femei din Sibiu arestate de polițiști după ce au furat din magazine

 

  • 78
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar