Ziarul care tine cu romanul

Circ electoral – Candidați din propriul partid contestați

Circ electoral – Moții ecologiști din Alba, contestă candidații compromiși, chiar din propriul partid

Oare câți bani or fi primit liderii partidului ca să o pună pe ,,Bahmuțeanca” pe listele electorale la sectorul 1?

Poate la această întrebare ne raspunde însuși Marian Vanghelie.

Dacă ne uităm la Sectorul 5, Piedone este susținut tot de Ecologiști.

Colectiv dat uitării?

Probabil cei 8 ani și 6 luni condamnare în primă instanță pentru moartea celor din COLECTIV, nu-i convinge pe liderii PER să scoată din joc pe acest individ.

Circ electoral

Antonie Solomon de la Craiova, a fost condamnat în două rânduri și este încă cercetat pentru încasare de șpăgi, de pe vremea când era primarul Craiovei.

Dacă omul ar fi fost cinstit, numele Olguța Vasilescu nu ar fi existat.

Filiala PER Alba, aflată în organizare, se declară împotriva candidaturilor depuse de persoane cu probleme penale sau competențe îndoielnice în numele PER .

,,Ecologiști” peste noapte

Profund îngrijorați de faptul că indivizi cu notorietate în materie de condamnări penale, scandaluri mondene, vulnerabilități de competență candidează în numele PER în Capitală sau în localități importante din provincie, amintindu-i aici pe Adriana Bahmuțean, Antonie Solomon, sau susținerea pentru Cristian Popescu Piedone, cerem conducerii PER o repoziționare urgentă vizavi de candidaturile depuse.

Filialele din țară nu au fost consultate în legătură cu aceste candidaturi, astfel că, potrivit principiului echilibrului,nici noi nu suntem obligați la a recunoaște reprezentativitatea acestor candidați.

Ecologiștii doar pe hârtie?

Nu ințelegem ce legături au aceste persoane cu ecologia, singurul la care înțelegem o oarecare afinitate fiind fostul primar Piedone, care prin activitațile în materie de avizări pe când era primar, a demonstrat la Colectiv că oxigenul întreține arderea.

Dizolvarea filialei Alba?

Chiar dacă riscăm dizolvarea filialei, demiterea președintelui oricum interimar, nu putem tolera asemenea practici, mai ales că aici, la Alba Iulia, oamenii sunt altfel și nu acceptă să-și păteze obrazul de dragul unor jocuri aparent politice dar perdante.

Circ electoral la PER

Sigur, ni se va reproșa că aceste nemulțumiri ar fi trebuit să fi fost expuse în interiorul PER, dar noi doar din presă am aflat despre aceste candidaturi și nu doar, nefiind informați de conducerea centrală. În fața faptului împlinit reacționăm ca atare, public. Nu dorim ca numele noastre să fie asociate cu nume de infractori sau circari de tot felul!

Alex Oprea, Președinte PER Alba

Revenim cu detalii

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

 

  • 43
  •  
  •  
  •  
  •  
Share on facebook
Share