lovitură pentru PSD – Înțelegerile de tip mafiot expuse public

Sâmbătă 26.09 2020, mai multe filiale din țară a partidului PER, vor cere demisia lui Dănuț Pop, liderul partidului.

Decizia a fot luată în urma comunicatului filialei ALBA a PER prin care membrii filialei au trecut la PNTMM (Partidul care se revendică drept continuator al creștin democrației în Romania).

Președinții filialelor îl acuză pe Pop de proasta gestionare a partidului. Potrivit surselor, Conturile acestuia sunt în executare silită, dar este și acuzat de zădărnicirea muncii acestora prin aducerea în partid în poziția de candidați, ai Adrianei Bahmuțean și mai nou a penalului Săvoi de la Gorj.

Conducerii centrale i se reproșează susținerea acordată de PER sector 5 lui Piedone, pe care aceștia îl consideră penal.

Declarația lui Oprea

”Am luat decizia de a nu ne mai asocia numele și imaginea cu persoane compromise moral și chiar politic. Membrii filialei Alba sunt oameni cu vederi de dreapta creștin-democrată și nu acceptă asemenea înțelegeri cel puțin imorale. În statutul PER scrie că PER este un partid de centru-dreapta. C asta ne0a omit pe toși, dar nu am văut în acțiunile conducerii nimic de dreapta. Așteptam alianțe cu zona dreptei românești însă pe sub masă, Pop ”se mângâia”cu Ciolacu sau , mai devreme cu Dragnea. Am descoperit înțelegeri nestatutare cu Dragnea și Pavelescu, la europarlamentare. A denunțat cineva aceste înțelegeri? Vă spun eu că nimeni, și în virtutea acestora, acțiunile lui Pop au continuat …pe sub masă. Oamenii aceia din filiale au muncit, au investit muncă și bani în campanie ca să ce? Să-și umfle pieptul și poate conturile Pop? Ei bine sâmbătă veți asista la o mișcare politică de proporții în zona dreptei. Poate va fi semnalul unirii cu adevărat a dreptei, pentru a zdrobi criminalii aia de la PSD și acoliți din Parlament” ne-a declarat Oprea.

Mai multe detalii în linck: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=647087632882330&id=228862464704851

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar