Din inimă pentru inimioare alături de Efrem – AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ

,, Din inimă pentru inimioare ” alături de Efrem – Politicienii sibieni, se gândesc la acest suflețel?

La 3 ani si 9 luni, Efrem a trecut deja prin a două intervenții chirurgicale pe creier, anul trecut si anul acesta. Inițial, tumora (epidemom anaplazic de grad 3) a fost extirpată integral microscopic. Din pacate, după o vreme, aceasta tumoră a reaparut, iar în 09.07.2020 a fost reoperat. Din nou tumoarea a fost extirpată integral.

Un mic ajutor se poate – Nu fi indiferent!

Ca să aiba șansă la viață, doctorii din Franța de la Institutul Gustave Roussy au recomandat un tratament prin protonoterapie (terapie superioară radioterapiei standard, ce protejează țesutul sănătos din jurul tumorii, având reacții adverse mult mai puține, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung). Din pacate, aceasta terapie nu este acoperită de Casa de Asigurari de Sănătate.

Putem dovedi că suntem uniți? – Din inimă pentru inimioare!

Pe data de 10.08.2020 deja suntem asteptați pentru începerea tratamentului, în Franța. Suma estimată de cei de acolo, aproximativ 150.000 de euro, reprezintă deplasarea, tratamentul și cazarea. Procedurile o să dureze minim 3-4 luni, timp în care noi (și frațiorii lui Efrem – de 1 un, 6 și respectiv 8 ani) vom trebui să ne mutăm acolo pt ca Efrem să facă tratamentul în regim ambulatoriu.

Ruga unui părinte!

Apelez la voi ca ÎMPREUNĂ să putem face, ca ceea ce poate părea imposibil, să devină POSIBIL. Fiecare leu contează, dar mai ales fiecare transmitere a mesajului mai departe poate să-l aducă mai aprope pe micuțul Efrem de tratamentul care-i poate salva viața.

Donații individuale se pot face în conturile deschise pe numele meu:

RON: RO16 RNCB 0318 0721 0630 0001
EUR: RO85 RNCB 0233 0721 0630 0002
Către nr de telefon 0731310102 prin Revolut la George Călinescu

Donații prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit se pot face de către societățile comerciale, (pe bază de contract de sponsorizare) în contul Asociatiei Sus Inima, RO32BTRLRONCRT0329488002, deschis la Banca Transilvania Sibiu

Mulțumesc frumos pentru sprijin.

Din inimă pentru inimioare

Împreună putem fi mai bun: https://ziua-online.ro/info/din-inima-pentru-inimioare-oameni-printre-oameni

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

  • 63
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar