aorr academia-nationala-bodyguard vulcanizare vulcanizare
assault

În timp ce guvernul Orban a „pus lăcătul” pe restaurante prin limitările impuse, se pare că restaurantul primăriei din Gura Râului, județul Sibiu, este deschis doar mai marilor liberali din judeţ, aceştia dând dovadă de o ignoranţă crasă şi profund dispreţ faţă de măsurile de siguranţă sanitară impuse tocmai de guvernul lor (zero distanţare socială, zero măşti de protecţie).

Potrivit surselor noastre Ziua Online, în seara de 22 spre 23 august, urmare a vizitei domnului Adrian Oros, ministrul Agriculturii, în judeţul Sibiu, PNL Sibiu a organizat la Gura Râului o masă generoasă în cinstea acestui eveniment şi a oaspeţilor de la guvern.

PN Sibiu

Pentru unii mumă pentru alţii ciumă

Evenimentul a avut loc la restaurantul aparţinând Primăriei Gura Râului. Primăria este condusă de primarul liberal Călin Gheorghe, mâna dreaptă a preşedintei Consiliului Judeţean Sibiu, Cîmpean Daniela.

La eveniment, se pare că au participat majoritatea primarilor PNL din judeţ, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidată pentru încă un mandat în fruntea acestei instituţii şi însuşi ministrul agriculturii, Adrian Oros.

Ignoranță la nivel înalt

Filmările efectuate întâmplător de 2 tineri rătăciţi în comuna mai sus menţionată, în jurul orei 1 dimineaţa, relevă prezenţa primarului din comună, a deputatului PNL Constantin Şovaială, binecunoscut cititorilor ziarului nostru, a deputatului PNL Nicolae Neagu şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Marcel Luca ( „Marcel iubire” din filmare), care, răpus de greutatea funcţiei sale şi după o zi istovitoare în slujba cetăţenilor judeţului, a adormit afară pe un scaun!

Restaurante închise doar pentru oamenii de rând

Cert este că filmările din interior îi prezintă pe cei câţiva participanţi rămaşi, ora fiind târzie (1 noaptea) având sticle de vin pe masă. Acest fapt contravine reglementarilor în vigoare.

Nu este pentru prima dată când înalţi reprezentanţi ai partidului aflat la putere încalcă regulile stabilite chiar de ei, motiv pentru care solicităm un punct de vedere, dacă nu de la însuşi prim-ministrul Orban, măcar de la doamna vicepremier Raluca Turcan, în ograda căreia, organizaţia pe care o păstoreşte (PNL Sibiu), a călcat pe bec, sau de la doamna Cîmpean Daniela. Aceasta ne cerşeşte votul pentru încă un mandat la Consiliul Judeţean Sibiu, care atârnă pe toţi stâlpii din judeţ, a cărei faţă silit zâmbitoare ne întâmpină pe toate panourile din Sibiu şi ale cărei autointitulate „realizări” tronează pe pliantele distribuite de armata de partid.

Din motive de siguranţă, am decis să blurăm vocile celor doi tineri care au surprins din întâmplare acest moment ruşinos şi de profund dispreţ faţă de tot restul cetăţenilor care respectă în continuare regulile draconice impuse.

Oare cine a decontat costurile acestei paranghelii?

Ministerul Agriculturii, Primăria Gura Râului, domnii deputaţi de Sibiu sau însăşi candidata Cîmpean Daniela?

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment