,,Din inimă pentru inimioare” – Împreună salvăm o viață

APEL pentru VIAŢĂ – ,,Din inimă pentru inimioare” – un tânăr din Şelimbăr are nevoie de sprijin în lupta necruţătoare cu cancerul

Alexandru, un tânăr destoinic din localitatea Şelimbăr, cu o viaţă normală până anul trecut,  a primit o veste cutremurătoare sub forma diagnosticului de CANCER. Astăzi, acesta, apelează la sprijinul oamenilor de bine din judeţul Sibiu, şi nu numai, pentru a-şi putea continua schema de tratament şi pentru a-şi putea relua în condiţii normale viaţa.

Deşi a urmat o schemă de tratament, administrata la Clinica de Hematologie din Sibiu, în urma unei noi examinări făcute la Oradea s-a stabilit ca în lupta cu aceasta cumplită boala este nevoie de un medicament nesubvenţionat de Casa de Asigurări de Sănătate, medicament al cărui cost se ridică la nu mai puţin de 18.000 lei/cură,  Alexandru având nevoie de minim 6 cure în vederea remisiei totale a tumorilor.

Ajutorul tău salvează o viață – ,,Din inimă pentru inimioare”

Alexandru, care provine dintr-o familie normală, de oameni muncitori, el la rândul lui fiind angajat, a realizat că din veniturile şi micile economii ale familiei sale este imposibil a putea să îşi acopere costurile cu tratamentul pentru viaţa sa, tocmai de aceea s-a decis să solicite sprijin prin toate mijloacele posibile.

În lupta cu această boală cumplită, orice ajutor, oricât de mic, ar putea reda şansa la viaţa a acestui tânăr, astfel ca cei cu suflet mare care doresc să îl sprijine pe  Alexandru o pot face în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania :

Barta Andrei Alexandru                        Lei  RO90BTRLRONCRT0094170002

Barta Domnica Maria  -mama-          Euro RO19BTRL03304201675603XX

Redăm mai jos apelul lui Alexandru :

„Numele meu este Barta Andrei Alexandru, am 31 ani şi locuiesc în Şelimbăr împreună cu părinţii mei.  În urmă cu aproximativ opt luni, în urma unor dureri abdominale, la o examinare ecografică  am fost descoperit cu tumori abdominale  de dimensiuni mari, iar în urma examinării CT s-a pus în evidență  și o masă tumorală mediastinală. Ulterior am fost internat la Clinica de Hematologie Sibiu unde în urmă mai multor investigații, s-a stabilit ca diagnostic Dg Limfom  nonHodkin mediastinal difuz cu celula mare B stadiul IIIB cu diseminări renale și pancreatice.

 

Schema de tratament stabilită mi-a fost administrată la Clinica de Hematologie Sibiu, unde am şi fost internat în diferite perioade, în ultimele opt luni. Deşi aveam mari speranţe în ceea ce priveşte remisia tumorala pe baza tratamentului administrat, în urma unui examen tomografic amănunţit efectuat la Oradea, s-a constatat că răspunsul a fost parțial la tratament, concluzia fiind: persistenta complexului tumoral  mediastino-pulmonar drept, determinări secundare pancreatice și renale.

 

 

 

Costul aproximativ este 18.000 lei/cură

În urma acestor concluzii s-a decis că ultima șansă pentru remisia completă a tumorilor ar fi tratamentul cu Nivolumabul, un medicament de ultimă generație care face parte din terapia biologică, nefiind citostatic,  citostaticele  dovedindu-se ineficiente până în prezent. Din păcate acest medicament nu este în lista celor subvenţionate de Casa de Asigurări de Sănătate,  trebuind a fi  cumpărat. Costul aproximativ este 18.000 lei per cură, care se face la 2-3 săptămâni fiind necesare cam 6 cure, până se obține remisia completă a tumorilor că mai apoi să fie efectuat  autotransplantul  în vederea vindecării.

Dacă trăim în România nu înseamnă că suntem condamnați la moarte

Din păcate, fiind salariaţi atât eu cât şi părinţii mei, suma depăşeşte cu mult posibilităţile familiei mele, aflându-mă în imposibilitate de a mă lupta pentru viaţa mea. Sunt conştient că trăim vremuri dificile, dar fac apel la oamenii de bine, cu suflet mare, care, cu orice sumă, oricât de mică, mi-ar putea reda speranţa la viaţă.

Vă mulţumesc din suflet.

Alexandru”

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Se poate – ,,Din inimă pentru inimioare”

Din inimă pentru inimioare nu vrem să se încheie, orice copil, tânăr sau vârstnic merită o șansă, iar când șansa depinde de noi, ar fi chiar păcat să stăm cu mâinile în sân: https://ziua-online.ro/info/din-inima-pentru-inimioare-cadouri-de-la-taxi-953

Campania ,,din inimă pentru inimioare” a vizitat un sărman de la țară

Din inimă pentru inimioare a vizitat centrul de plasament din Orlat.

„Din inimă pentru inimioare” la Cisnădie

,,Din inimă pentru INIMIOARE”

O faptă bună pentru Irina – IMPLICĂ-TE ȘI TU!

Ziua copilului la centrul Speranța din Sibiu

Casa de copii uneori este acasă

  • 1.1K
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă-ne un comentariu

avatar