Măcel sau vânătoare? | Slaughter or hunting?

Măcel sau vânătoare?

În timpurile străvechi vânătoarea era remediul de alimentare a strămoșilor noștri. Am ajuns sa trăim în secolul XXI o adevărată mascaradă. Vânătoarea a ajuns o adunare de „oameni” care UCID cu sânge rece animalele fără apărare.

Cum se procedează?

Se ia un sac plin cu porumb boabe sau chiar cu știuleți întregi, se lasă în locul în care animalele sunt obișnuite să fie hrănite de paznicii de vânătoare, apoi urmează ,,măcelul”.

Oare ne mai vindecam ca nație? Poze cu un minor calare pe porcul mistreț cu o pușcă in mână apare pe rețeaua de socializare Facebook.

Măcel sau vânătoare? Vă las pe voi să decideți!

Va urma…


In ancient times hunting was the food remedy for our ancestors. We have come to live in the 21st century a real masquerade. The hunt has reached a gathering of “people” who kill cold-blooded animals without defense.

How does it work?

Take a bag full of grain corn or even whole ounces, leave it in the place where animals are used to being fed by hunting guards, then “slaughter” follows. Would we ever heal ourselves as a nation? Pictures with a minor ride on a wild boar with a rifle in hand appear on the Facebook social network

To be continue…

 


Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor

 

  • 104
  •  
  •  
  •  
  •  

1
Lasă-ne un comentariu

avatar
Mariana Turda
Guest
Mariana Turda

În ultimii 44 de ani un procent uriaș de 60% dintre animalele sălbatice au dispărut de pe această planetă din cauza omului. Acest procent reprezintă o medie globală ; în jurul marilor aglomerări urbane dispariția a ajuns la 80%. În Biblie scrie că Dumnezeu va pedepsi pe cei care distrug… Read more »