CULTURĂ DE CANNABIS DESCOPERITĂ ȘI INDISPONIBILIZATĂ

 

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au desfăşurat investigații privind o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc (cultivarea plantelor de cannabis în vederea comercializării), ce acţiona în Bucureşti şi în județul Ilfov.

video – https://youtu.be/XMVo_-f0c1k

În fapt, un bărbat, ajutat de sora lui, ar fi înființat mai multe culturi de cannabis (începând cu luna noiembrie 2019), în Voluntari, județul Ilfov, într-un imobil. Drogurile provenite din aceste culturi ar fi fost comercializate ulterior.

La data de 12 august a.c., au fost efectuate 2 percheziţii în Bucureşti şi în Voluntari, unde domiciliază cei doi.

De la locuința bărbatului, au fost ridicate sau indisponibilizate: o cultură de cannabis (formată din 40 de plante), lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune, filtre (toate în valoare de aproximativ 25.000 de lei), 5 plante tăiate ce proveneau din aceeaşi cultură, un kilogram de muguri de cannabis, 4 grindere, 2 cântare electronice, 5 kilograme de masă vegetală uscată, un laptop şi un telefon mobil.

La adresa femeii, au fost găsite şi ridicate 3 grame de ciuperci halucinogene, LSD, 5 grame de cannabis şi 7.900 de euro.

Cei doi, și încă un bărbat, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T., în baza mandatelor de aducere. Bărbatul bănuit a fost reţinut pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv de magistrații Tribunalului Bucureşti.

 

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment