La nivel național este implementat proiectul „TEAM UP-  Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor” cu scopul de a atrage cât mai multe persoane spre calificarea în meseria de asistent maternal profesionist. 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, partener în cadrul proiectului „TEAM UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, al cărui beneficiar este Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, continuă campania de recrutare și identificare de persoane interesate să devină asistent maternal profesionist.

În judeţul Sibiu, în momentul de faţă, sunt 150 de asistenţi maternali profesionişti, care au în îngrijire 241 de copii. Dintre acestia, 26 de copii sunt cu dizabilitati.

De la inceputul anului 2020, 8 persoane au fost angajate ca si asistenti maternali in cadrul proiectului „TEAM UP Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment