Flagrant delict pe stradă: PRINȘI DE POLIȚIȘTII ANTIDROG ÎN TIMP CE VINDEAU 5 KILOGRAME DE CANNABIS

 

În urmă cu o lună, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog și D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat investigații privind doi bărbați, de 37 și 38 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc.

În seara de 11 august a.c., polițiștii antidrog au organizat o acțiune în București și în județul Ilfov, în care au prins în flagrant delict, pe stradă (în localitatea Roșu, județul Ilfov), doi bărbați, în timp ce vindeau aproape 5 kilograme de cannabis, pentru 10.000 de euro.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală care, după audiere, a decis reținerea și formularea propunerii de arestare preventive pe numele unuia dintre bărbați. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Cei doi sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Give a Comment